Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

9 сесія

Дата: 17.05.2021 17:17
Кількість переглядів: 1301

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 17.05.2021 р. №15 скликається  дев'ята сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 28 травня 2021 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання 9 сесії виносяться питання:

1.  Про Стратегію розвитку Піщанської селищної територіальної громади до 2030 року.

2.  Про програму підтримки учасників антитерористичної операції  та членів їх сімей на 2021-2025 роки.

3. Про Комплексну програму захисту населення і території Піщанської селищної ради у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

4.  Про Порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об’єктів комунальної власності Піщанської територіальної громади.

5.  Про затвердження Порядків  конкурсних відборів на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Піщанської селищної  ради

6.  Про відкриття інклюзивної групи та введення ставки асистента вихователя ЗДО «Райдуга» (ясла - садок)  смт.Піщанка  Піщанської селищної  ради.

7.  Про затвердження структури та загальної чисельності працівників комунального закладу «Публічна бібліотека» Піщанської селищної ради.

8.  Про затвердження описів, абрисів гербових номерних печаток Піщанської селищної ради  та їх виготовлення.

9. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Піщанської селищної ради.

10.   Про ліквідацію виборчої дільниці в с-щі Миколаївка Піщанської селищної ради.

11.  Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) .

12.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  на території Піщанської селищної ради.

13. Про надання дозволу на  розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Піщанської селищної ради.

14.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  надання в оренду.

15.  Про припинення права користування земельними ділянками.

16.  Про продовження терміну дії договорів оренди землі.

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на право власності .

18. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

19. Про внесення змін до договорів оренди землі.

20. Про відмову в наданні дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки.

21. Про прийняття у комунальну власність Піщанської селищної ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

22. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора