Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Відділ земельних ресурсів Піщанської селищної ради інформує

Дата: 15.06.2021 15:08
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

 

Шановні жителі громади!

Відділ земельних ресурсів Піщанської селищної ради звертається з проханням до всіх жителів громади щодо оформлення  видів документації на право власності  на земельні ділянки (ОСГ, присадибних ділянок, для ведення підсобного господарства), які використовуються громадянами та юридичними особами без правовстановлюючих документів, як в межах населених пунктів так і за їх межами.

            Відповідно до статті 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку, а також право постійного користування та право оренди земельної ділянки виникають з моменту державної реєстрації цих прав. Земельні ділянки, які використовуються громадянами та юридичними особами без правовстановлюючих документів та без прийнятих щодо цих ділянок рішень органів влади, вважаються такими, що використовуються самовільно.

Відділом  земельних  ресурсів  Піщанської  селищної  ради призупиняється  прийом   громадян  в  зв’язку з проведенням аудиту та інвентаризацією земельних ділянок, (ОСГ, присадибних ділянок, для ведення підсобного господарства, невитребувані земельні частки (паї)),  які знаходяться в  користуванні  жителів   с. Миролюбівка, с. Ставки, с. Дмитрашківка, смт. Піщанка, смт. Рудниця.  Приносимо  вибачення за незручності.

Піщанська селищна  рада,  відділ  земельних  ресурсів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора