Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

11 сесія

Дата: 20.07.2021 16:45
Кількість переглядів: 1526

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 20.07.2021 р. №18 скликається чергова одинадцята сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 30 липня 2021 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

 

На розгляд пленарного засідання чергової 11 сесії виносяться питання:

 

Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам  для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на  території Піщанської селищної ради.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  на території Піщанської селищної ради.

Про надання дозволу на  розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Піщанської селищної ради.

Про внесення змін до рішення селищної ради від 25.06.2021р. №251 «Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Чуприні Тетяні Павлівні».

Про внесення змін до рішення 9 сесії 8 скликання Піщанської селищної ради від 28.05.2021 року №205 «Про припинення права користування земельними ділянками державному підприємству «Підприємство Державної кримінально-виконавчої служби (№ 59)».

Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Про внесення змін до рішення  2 сесії  Піщанської селищної ради 8 скликання від 21.12.2020 року  №54 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік» та затвердження рішень виконавчого комітету прийнятих у  міжсесійний період.

Про утворення  Центру надання адміністративних послуг Піщанської селищної ради, затвердження Положення, регламенту і графіку роботи Центру надання адміністративних послуг.

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Піщанської селищної територіальної громади майна, що закріплене за центром надання адміністративних послуг, утвореного при Піщанській  районній державній адміністрації.

Про внесення змін до рішення  «Про   затвердження Положень  про відділи та сектори виконавчого комітету Піщанської селищної ради».

Про зменшення статутного капіталу, доповнення видів економічної діяльності, затвердження Статуту  Комунального некомерційного підприємства  «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про створення Молодіжної ради  Піщанської територіальної громади «МРіЯ» та затвердження Положення Молодіжної ради Піщанської територіальної громади «МРіЯ».

Про безоплатну передачу майна та активів  з балансу  Піщанської селищної ради на баланс  відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради.

Про затвердження Порядку списання об’єктів комунальної власності Піщанської селищної ради.

Про прийняття до сфери управління та затвердження Статуту комунального підприємства «Імені Гуменного Івана Микитовича» Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про передачу на обслуговування комунальному підприємству «ПІЩАНКА-ВОДОКАНАЛ» майна комунальної власності територіальної громади Піщанської селищної ради.

Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку-вежі ТОВ «лайфселл», яка знаходиться за адресою село Чорномин, Піщанської селищної ради, Вінницької області  (в межами населеного пункту).

 

Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора