Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

17 сесія

Дата: 14.12.2021 11:58
Кількість переглядів: 1171

 Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 14.12.2021 р. №24 скликається чергова сімнадцята сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 24 грудня 2021 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

 

  На розгляд пленарного засідання чергової 17 сесії виносяться питання:

 

Про затвердження Стратегії розвитку Піщанської селищної територіальної громади до 2025 року.

Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку Піщанської селищної ради на 2022 рік.

Про бюджет Піщанської  селищної  територіальної громади на 2022 рік.

Про внесення змін до Порядку призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій – об’єктів комунальної власності Піщанської територіальної громади.

Про внесення змін та викладення в новій редакції Статуту Комунальної  установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Піщанської селищної ради.

Про затвердження структури та штатної  чисельності Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про внесення змін до рішення 9 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 28.05.2021 року №148 «Про Комплексну програму захисту населення і території Піщанської селищної ради у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки».

Про  затвердження Положення про Службу у справах дітей Піщанської селищної ради у новій редакції.

Про  Програму  військово-патріотичного виховання, військово – професійного орієнтування молоді, рекламування та пропаганди військової служби в Збройних Силах  України на території Піщанської селищної ради на 2022-2023 роки.

Про затвердження «Комплексної Програми співпраці Піщанської селищної ради, управління Державної казначейської служби України у Піщанському районі Вінницької області в сфері казначейському обслуговуванні бюджетних установ на 2021- 2023 роки».

Про затвердження Програми відзначення в Піщанській громаді державних свят, пам’ятних та ювілейних дат, вшанування кращих виробничників, проведення інших культурних заходів на 2022 рік.

Про затвердження   фінансового плану на  2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради

Про затвердження  Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Піщанської селищної ради  на  2022 рік.

Про введення ставки асистента вчителя в комунальному закладі «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Рудниця»  Піщанської селищної  ради.

Про затвердження «Програми розвитку фізичної культури і спорту Піщанської селищної ради на 2022-2024 роки».

Про Програму фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Піщанської територіальної громади на 2022 рік.

Про затвердження «Програми підтримки розвитку молоді та молодіжної політики Піщанської селищної ради на 2022 рік».

Про створення на 2022 рік Фонду депутата селищної ради 8 скликання та Порядок його використання.

Про передачу в оренду приміщення комунального майна шляхом проведення аукціону та включення об’єкту до Переліку першого типу.

Про введення ставок асистентів вчителів в комунальному закладі «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Миролюбівка»  Піщанської селищної  ради.

Про передачу нежитлової будівлі спортивної зали с.Дмитрашківка в оперативне управління комунальному закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с. Дмитрашківка» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Піщанської селищної ради та її виконавчих органів на 2022 рік.

Про умови оплати праці селищного голови.

Про умови оплати праці секретаря селищної ради.

Про припинення селищних, сільських виборчих комісій шляхом ліквідації.

Земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора