Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

.

Дата: 02.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 435

02 лютого співробітниками відділу поліції № 1 СПД № 1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області було проведено роботу з водіями щодо Правил дорожнього руху та вручено інформаційні листівки.

З початку 2022 року на території Вінницької області стались 165 автопригод, серед яких 23 – з постраждалими. У цих автопригодах загинули 13 людей та 18 травмувалися.

Основними причинами дорожньо-транспортних пригод є порушення правил маневрування, недотримання дистанції, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть та керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Нагадуємо, що у 2018 році внесли зміни до Правил дорожнього руху України та зменшили максимальну швидкість руху транспорту у населених пунктах до 50 кілометрів на годину.

Шановні водії, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри під час руху та не перевищуйте допустиму швидкість, не сідайте за кермо в стані сп’яніння. Пам’ятайте, що від вашої відповідальності залежить життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху!

ПОЛІЦІЯ ВІННИЧЧИНИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора