Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

11.08.2022

Дата: 11.08.2022 19:59
Кількість переглядів: 270

Фото без описуСьогодні в приміщенні Піщанської селищної ради відбулася нарада щодо уточнення військового обліку мобілізаційних ресурсів селищної ради.

Участь у нараді прийняв голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк,  начальник третього відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Олексій Томчук, заступник Дмитро Бойчук, старости та діловоди старостинських округів, та відповідальні  за ведення військового обліку підприємств, установ всіх форм власності, що розташовані на території громади.

Обговорилися питання щодо організації невідкладного уточнення військового обліку мобілізаційних ресурсів, звіряння даних карток первинного обліку резервістів та військовозобов'язаних, які перебувають на військовому обліку з будинковими книгами, а також шляхом перевірки фактичної наявності резервістів за місцем проживання в громаді, зокрема внутрішньо переміщених осіб.

Також обговорилося питання щодо створення та функціонування добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ).

Олександр Крижанівський по закінченню наради наголосив, війна досі триває, тому ми безпосередньо маємо чітко дотримуватися вимог законодавства і невідкладно провести роботу з уточнення військового обліку мобілізаційних ресурсів на території громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора