Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

25 сесія

Дата: 15.08.2022 14:38
Кількість переглядів: 353

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 15.08.2022 р. №33 скликається чергова двадцять п’ята сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 30 серпня 2022 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 25 сесії виносяться питання:

Про затвердження звіту про  виконання  фінансового плану за I  півріччя  2022 року Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про затвердження   тарифів  на платні послуги Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про безоплатну передачу майна та активів  з балансу  Піщанської селищної ради на баланс  відділів та установ  Піщанської селищної ради.

Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 смт Піщанка»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Піщанський ліцей №1»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 смт Піщанка»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Піщанський ліцей №2»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Дмитрашківка»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Дмитрашківський ліцей»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Миролюбівка»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Миролюбівський ліцей»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Чорномин»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Чорноминський ліцей»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Рудниця»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Рудницький ліцей»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Яворівка»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Яворівська гімназія»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про зміну назви Комунального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с. Ставки»  Піщанської селищної ради на Комунальний заклад «Ставецька гімназія»  Піщанської селищної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

Про внесення змін до рішення 17 сесії 8 скликання Піщанської селищної ради від 24.12.2021 року № 1235  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою відносно встановлення сервітуту між «Обленерго» та компанією орендарем земельної ділянки ТОВ «КОМПАНІЯ ОРТУС».

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації на території Піщанської селищної ради.

Про надання дозволу на укладання договору оренди ТОВ «УКРТАУЕР»  щодо оренди земельної ділянки.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора