Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

30.08.2022

Дата: 30.08.2022 16:07
Кількість переглядів: 459

Участь в конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»

Комунальний заклад «Заклад загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів №1 смт Піщанка» Піщанської селищної ради приймає участь в конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»

Мета участі у проекті — встановлення системи відеоспостереження в закладі.

Реалізація проекту дозволить покращити рівень громадського порядку на території навчального закладу, сприятиме профілактики злочинності та боротьби з нею, охороні прав, свобод та законних інтересів жителів громади. Система відеоспостереження — це ефективний інструмент, який дозволить здійснювати контроль за поведінкою учнів, оперативно реагувати на конфлікти та вчасно попереджати їх ускладнення, з’ясовувати деталі конфліктів та їх причини тощо. Крім цього система відеоспостереження працюватиме в режимі он-лайн та вестиме цілодобовий відеозапис всього, що відбувається в коридорах школи та на шкільному подвір’ї. На даний час, коли країна знаходиться у стані війни, безпекова ситуація стоїть гостро у всій країні, а особливо у прикордонних регіонах. Завдяки реалізації проекту будуть реалізовані головні умови безпеки життєдіяльності учнів, вчителів, працівників школи, батьків. Пропонуємо всім бажаючим долучитися до участі у проекті.

Адміністрація КЗ «Заклад загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів №1 смт Піщанка»

Довідка. Благодійний фонд «МХП-Громаді» дав старт конкурсу соціальних ініціатив в умовах війни. Всеукраїнський конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» проводиться третій рік поспіль. Він є складовою частиною шестирічного соціального проєкту «Час діяти!», що реалізовується Благодійним фондом «МХП-Громаді». Головна мета конкурсу «Час діяти, Україно!» – сприяти розв'язанню конкретних проблем громад шляхом підтримки локальних громадських ініціатив. Благодійний фонд «МХП - Громаді» також ставить за мету розвивати компетенції громад з проєктного менеджменту, зокрема, підвищувати якість написання проєктів та оволодіння інструментами для залучення додаткових ресурсів. Ініціатори конкурсу прагнуть сприяти розв'язанню соціальних проблем громад шляхом підтримки локальних ініціатив.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора