Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

26 сесія

Дата: 30.09.2022 09:11
Кількість переглядів: 276

Відповідно до розпорядження селищного голови від 29.09.2022 р. №34 скликається чергова двадцять шоста сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 12 жовтня 2022 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 26 сесії виносяться питання:

Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року.

Про затвердження звіту про  виконання  фінансового плану за I  півріччя 2022 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності.

Про передачу майна комунальної власності Піщанської селищної ради в оперативне управління та користування відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Піщанської селищної ради.

Про скасування рішення 14 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 29 жовтня 2021 року №702 «Про передачу майна комунальної власності територіальної громади Піщанської селищної ради в оперативне управління комунальному закладу «Центр культури і дозвілля» Піщанської селищної ради.

Про безоплатну передачу майна та активів з балансу Піщанської селищної ради на баланс відділів Піщанської селищної ради.

Про скасування рішення 13 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 16 вересня 2021 року №381 «Про ліквідацію комунального підприємства «Піщанська лазня» Піщанської селищної ради»

Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання «Про надання дозволу на укладання договору оренди ТОВ «УКРТАУЕР»  щодо оренди земельної ділянки» від 30 серпня 2022 року №1289.

Про затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

Про виготовлення генеральних планів смт Піщанка та с-ща Трудове.

Про поновлення терміну дії договору оренди землі.

Про внесення змін до рішення 17 сесії 8 скликання Піщанської селищної ради від 24.12.2021 року №1235  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою відносно встановлення сервітуту між «Обленерго» та компанією орендарем земельної ділянки ТОВ «КОМПАНІЯ ОРТУС».

Про надання дозволу на виготовлення проекту з землеустрою гр. Дідур Яні Олегівні для  розширення підприємницької діяльності (під’їзду, завантаження, вивантаження ритуальних атрибутів).

Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора