Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

12.10.2022

Дата: 12.10.2022 16:38
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Сьогодні, 12 жовтня, під головуванням селищного голови Олександра Крижанівського відбулося чергове засідання сесії. В роботі сесії взяли участь: депутати ради, секретар ради Володимир Міщенко, заступник начальника Тульчинської РВА Володимир Скалій, керуючий справами виконавчого комітету Людмила Слободянюк, керівники підприємств, організацій. На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

 

На порядок денний сесійного засідання селищний голова запропонував депутатам винести 16 питань, які були попередньо вивчені членами постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії селищної ради.

Зокрема:

Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я Піщанської селищної ради в новій редакції.

Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності.

Про передачу майна комунальної власності Піщанської селищної ради в оперативне управління та користування відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Піщанської селищної ради.

Про скасування рішення 14 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 29 жовтня 2021 року №702 «Про передачу майна комунальної власності територіальної громади Піщанської селищної ради в оперативне управління комунальному закладу «Центр культури і дозвілля» Піщанської селищної ради.

Про безоплатну передачу майна та активів з балансу Піщанської селищної ради на баланс відділів Піщанської селищної ради.

Про скасування рішення 13 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 16 вересня 2021 року №381 «Про ліквідацію комунального підприємства «Піщанська лазня» Піщанської селищної ради»

Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання «Про надання дозволу на укладання договору оренди ТОВ «УКРТАУЕР»  щодо оренди земельної ділянки» від 30 серпня 2022 року №1289.

Про затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки, що полягає у визначенні її як об’єкта цивільних прав.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

Про виготовлення генеральних планів смт Піщанка та с-ща Трудове.

Про поновлення терміну дії договору оренди землі.

Про надання дозволу на виготовлення проекту з землеустрою гр. Дідур Яні Олегівні для  розширення підприємницької діяльності (під’їзду, завантаження, вивантаження ритуальних атрибутів).

За результатами обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора