Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

28/10/2022

Дата: 28.10.2022 14:23
Кількість переглядів: 137

28 жовтня, з нагоди Дня визволення України від нацистських окупантів, відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави смт Піщанка загиблим землякам у роки Другої Світової війни. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів  Другої світової війни та унаслідок збройної агресії російської федерації.

 

 

28 жовтня ми відзначаємо річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну стала вирішальною у розгромі військ гітлерівської Німеччини і її союзників. Наші прадіди, діди і батьки, борючись з ворогом в діючій армії, партизанських загонах і підпільних організаціях, ціною безприкладного героїзму і неймовірних жертв, позбавили від коричневої чуми не тільки українську землю, а й всю Європу.

Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги. Низько вклоняємось всім ветеранам, учасникам Другої світової за те, що не дали розтоптати Україну. Висловлюємо вдячність усім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України. Вже майже через вісім десятиліть нинішні захисники України, відважні та сміливі воїни, які у боротьбі з агресором відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну державу, стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Адже для них найвищим законом буття є і залишається захист рідної України, її свободи і незалежності. Ми пишаємось їх героїзмом, силою духу та мужністю і твердо віримо у нашу перемогу.

Шановні переможці, Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного Вам здоров’я, довгих років життя, мирного неба над головою, любові та уваги рідних і близьких.

Шановні ветерани, дозвольте від щирого серця побажати Вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, Божого благословення! Хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного Вам здоров’я, любові та уваги рідних. Бажаю Вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління.

Вічна і світла пам’ять загиблим! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою селищний голова Олександр Крижанівський

  

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора