Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

27 сесія

Дата: 06.12.2022 19:06
Кількість переглядів: 229

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 06.12.2022 р. №35 скликається чергова двадцять сьома сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 16 грудня 2022 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 27 сесії виносяться питання:

Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Піщанської селищної ради на 2023 рік.

Про внесення змін до рішення 17 сесії Гіішанської селищної ради 8 скликання від 24.12.2021 року №1199 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2022 рік» (зі змінами).

Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Піщанської селищної ради на 2023 рік.

Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Крижанікькому О.І.

Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Кушнір Н І

 Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2022 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської селищної ради.

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2022 року  Комунального нскомерційного підприємства «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про затвердження тарифів на платні послуги з проведення медичного огляду на стан сп'яніння (проба на алкоголь), стан наркотичного сп'яніння, передрейсового та післярейсового огляду водіїв Комунального не комерційного підприємства «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про звіт директора Комунального підприємства «ГІішанка-водоканал» Піщанської селищної ради про діяльність підприємства та використання бюджетних коштів за період 2021 року та 11 місяців 2022 року.

Про внесення змін до Програми «Надання соціальних послуг та підтримки пільгових категорій населення Піщанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Про Фонд депутата Піщанської селищної ради 8 скликання та Порядок його використання.

Про введення до штатного розпису комунального закладу «Заклад дошкільної освіти «Ластівка» (дитячий садок) емт Рудниця Піщанської селищної ради» додатково 0,5 штатної одиниці вихователя.

Про надання дозволу закладам освіти громади на списання основних засобів.

Про затвердження Програми відзначення в Піщанській громаді державних свят, пам'ятних та ювілейних дат, вшанування кращих виробничників, проведення інших культурних заходів на 2023 рік.

Про Програму фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Піщанської територіальної громади на 2023 рік.

Про Програму підтримки добровольчого формування Піщанської селищної територіальної громади на 2022 - 2023 року.

Про передачу транспортних засобів з балансу відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради на баланс Комунального підприємства «Пішанка-Водоканал» Піщанської селищної ради.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах с. Чорномин Товариству з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» для будівництва та обслуговування споруди електрозв'язку - вежі, зі зміною цільового призначення на код КВЦПЗ 13.01 для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій на території Піщанської селищної ради Вінницької області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування Комунального підприємства «Піщанка-водоканал» Піщанської селищної ради.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

Про затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора