Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Послуга одночасного оформлення документів

Дата: 07.12.2022 08:51
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

  Починаючи з 23 травня 2022 року в територіальних підрозділах ДМС було реалізовано експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення , обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду                  за кордон, затверджений постановою КМУ від 07 травня 2022 року №541.

   Відповідно до вимог згаданої постанови, документи для одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна подати до Піщанського сектору УДМС у Вінницькій області.

   Експериментальним проєктом громадянам України, які досягли 14-річного віку, надана можливість одночасно із паспортом громадянина України у вигляді картки оформити також паспорт громадянина України для виїзду за кордон (при цьому заява для оформлення з 14 років подається особою без присутності законного представника).

   У випадку втрати документів або необхідності їх обміну в зв’язку зі зміною персональних даних громадяни України також можуть звернутися за одночасним оформленням паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

  Ця адміністративна послуга сподобалась нашим громадянам, багато з яких нею скористались.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора