Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

28 сесія

Дата: 13.12.2022 15:27
Кількість переглядів: 169

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 13.12.2022 р. №36 скликається чергова двадцять восьма сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 23 грудня 2022 року о 10-00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 28 сесії виносяться питання:

Про бюджет Піщанської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Про надання дозволу підрозділам громади на списання основних засобів.

Про взяття на баланс відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської  селищної  ради  криниць та каптажів громадського  користування.

Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД комунального підприємства «Піщанка-водоканал» Піщанської селищної ради (код ЄДРПОУ 35150649).

Про виведення з штату спортивного залу с. Дмитрашківка штатної одиниці спортивного інструктора та введення до штатного розпису комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Піщанської селищної ради додаткову штатну одиницю тренера-викладача з футболу.

Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності.

Про  умови оплати праці селищного голови.

Про  умови оплати праці секретаря селищної ради.

Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Піщанської селищної ради та її виконавчих органів на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора