Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

30.12.2022

Дата: 30.12.2022 08:04
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

До уваги жителів Піщанської громади!

Зважаючи на  приписи профільних контролюючих органів, Піщанська селищна рада з 01.01.2023 року вимушена припинити пряме фінансування з місцевого бюджету на  забезпечення збору та вивезення сміття і відходів.

 В зв’язку з цим, та зважаючи на критику з боку місцевих мешканців, сміттєві контейнери, які були розташовані в громадських місцях мусимо прибрати.

Відділом комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради спільно з профільним комунальним підприємством «Піщанка водоканал» напрацьовується новий механізм щодо вивезення побутових відходів .

Попередньо передбачається, що по вулицях селища  в конкретно визначений  час  буде курсувати автомобіль по збору сміття (графік буде доведено додатково).

Також, від жителів багатоквартирних будинків приймаються замовлення по можливому розташуванні сміттєвих контейнерів  на території дворів багатоквартирних будинків.

Звернення щодо думок по цьому питанні приймаються відповідними засобами телефонного (04349 2-14-63,  0963993644) та електронного зв'язку (ps-rada@ukr.net).

Відповідальні:

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради (начальник Карауш І.М.)

Комунальне підприємство «Піщанка водоканал» (директор Соломончук М.А.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора