Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

20.01.2023

Дата: 20.01.2023 18:49
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Сьогодні, 20 січня, на площі біля Центру культури та дозвілля відбувся мітинг до Дня Соборності, який відзначатимуть 22 січня.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятного знака  загиблим під час боротьби за  суверенітет і територіальну цілісність України вшанували пам'ять учасників визвольного руху всіх часів і воїнів, загиблих за Незалежність та територіальну цілісність України у боротьбі з російським окупантом. 

Свято Дня Соборності України засвідчує, що Україна незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

Щороку в цей день український народ iз вдячністю згадує героїв, які боролися за об’єднання демократичних сил українства, хто словом та ділом намагався відродити незалежну Соборну Українську державу. Тож, давайте пам’ятати про незліченні жертви наших співвітчизників.

День Соборності України покликане виховати в нас почуття соборності, єднання, свободи в незалежній країні. Це свято має стати об’єднуючим чинником для всього українського народу. Тож ми повинні працювати на ідею загальнонаціональної єдності, адже відродження України — це єдність наших душ, воскресіння духовності, культури, мови.

Цьогоріч ми зустрічаємо День Соборності з почуттям глибокого суму й жалоби за Героями, загиблими під час повномасштабного вторгнення російської федерації.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддають життя наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Тож прийміть привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – перемоги над ворогом, процвітання Соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Разом до Перемоги! Слава Україні та її мужнім захисникам!

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора