Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

30 сесія

Дата: 17.02.2023 10:55
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 17.02.2023 р. №2 скликається чергова тридцята сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 28 лютого 2023 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул.Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової тридцятої сесії винести питання:

Про план роботи Піщанської селищної ради на 2023 рік.

Про внесення змін до рішення  28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік».

Про затвердження «Комплексної Програми співпраці Піщанської селищної ради, управління Державної казначейської служби України у Піщанському районі Вінницької області в сфері казначейському обслуговуванні бюджетних установ на 2023-2025 роки».

Про внесення змін до рішення 9 сесії селищної ради  8 скликання від 28 травня 2021 року № 146 «Про  програму підтримки Захисників і Захисниць України та членів  сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2021-2025 роки».

Про затвердження Звіту про виконання Фінансового плану за 2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Піщанської селищної ради на 2023 рік.

Про затвердження Звіту про  виконання Фінансового плану за  2022 рік Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Фінансового плану на 2023 рік Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Фінансового плану на 2023 рік комунального  підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради.

Про затвердження Положення про інспектора з благоустрою Піщанської селищної ради.

Про передачу транспортного засобу з балансу відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради на баланс Комунального підприємства «Піщанка-водоканал» Піщанської селищної ради.

Про передачу транспортного засобу з балансу Комунального підприємства «Піщанка-водоканал» Піщанської селищної ради на баланс відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради.

Про прийняття на баланс відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської  селищної ради доріг комунальної власності.

Про надання згоди на безоплатну передачу  державного нерухомого майна з балансу державної установи «Крижопільський виправний центр (113)» на баланс Піщанської селищної ради. 

Про надання згоди на безоплатну передачу майна (2 доріг) з державної у комунальну власність Піщанської територіальної громади.

Про безоплатну передачу майна та активів з балансу Піщанської селищної ради на баланс відділів Піщанської селищної ради.

Про припинення права оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом та розірвання договору оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом.

Про скасування рішень.

Про припинення права користування земельними ділянками.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Про розірвання договору оренди.

Про внесення змін до рішення.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для укладання договору оренди ФГ «ОТ Вікторія 20».

Про  передачу в  оренду земельних ділянок під господарськими дворами.

Про  передачу в  оренду  земельних ділянок ((невитребувані) нерозподілені земельні частки (паї)).

Про  передачу в  оренду польових (міжпайових) доріг.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність комунальному підприємству «Побутовець» для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора