Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Безпечні умови для навчання дітей – один із пріоритетів роботи закладів освіти в умовах воєнного стану, - Наталя Заболотна

Дата: 23.02.2023 17:00
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Безпечні умови для навчання дітей – один із пріоритетів роботи  закладів освіти в умовах воєнного стану, - Наталя Заболотна

 

Сьогодні Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна взяла участь у засіданні комісії з оцінки діяльності керівників закладів та установ галузі освіти.

 

Під час зустрічі представники обласних закладів освіти Вінниччини прозвітували про результати роботи за 2022 рік та окреслили плани поточного року.

 

Як зазначила Наталя Заболотна, важливо щороку оцінювати діяльність закладів освіти. Це необхідно для того, щоб забезпечити надання якісних освітніх послуг для дітей та молоді.

 

Вона також підкреслила, що безпечні умови для навчання дітей є одним із пріоритетів роботи  закладів освіти в умовах воєнного стану. Наразі усі вони мають належні укриття, які відповідають стандартам норми.

 

Зокрема, завдяки допомозі та підтримці міжнародних організацій більшості закладів освіти вдалося зробити ремонти та закупити необхідні канцелярські приладдя для комфортного здійснення освітнього процесу.

 

«Війна суттєво вплинула на систему освіти в Україні. Проте, завдяки зусиллям працівників освіти було створено мобільні школи та дистанційні навчальні платформи, які допомагають діткам продовжувати навчання», - зауважила Наталя Заболотна.

 

Перший заступник Начальника ОВА подякувала працівникам освіти за їхню роботу та додала, що вони продовжують виконувати свою місію, попри всі виклики сьогодення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора