Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

13.03.2023

Дата: 13.03.2023 14:38
Кількість переглядів: 135

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  

Сьогодні, 13 березня, під головуванням селищного голови Олександра Крижанівського, відбулася чергова щотижнева нарада за участі секретаря ради Володимира Міщенка, заступника селищного голови Василя Мазура, керуючого справами виконавчого комітету Людмили Слободянюк, начальників відділів та управлінь селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних підприємств, установ та закладів.

Під час наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

В ході  наради присутні обговорили ряд важливих поточних питань, серед яких: бюджет, його виконання та показники; надання житлово - комунальних послуг населенню; соціальний захист вразливих верств населення; стан благоустрою громади; інші. За результатами наради були надані відповідні доручення.

 

Під головуванням селищного голови Олександра Крижанівського відбулося чергове засідання виконавчого комітету. В ході засідання розглянуто 8 питань порядку денного: про внесення змін до бюджету Піщанської селищної територіальної громади на 2023 рік; з питань захисту прав дитини; про впорядкування адресного господарства.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора