Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Патріотично-виховний захід  «Міста-герої України»

Дата: 14.04.2023 16:44
Кількість переглядів: 528

Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Міста Героїв

13 квітня 2023 року в комунальному закладі  «Піщанський  навчально-реабілітаційний центр» Вінницької обласної Ради  відбувся  патріотично-виховний захід  «Міста-герої України».

«Мі́сто-геро́й Украї́ни» — це почесна відзнака, встановлена Президентом України 6 березня 2022 року для відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії Російської Федерації проти України.

Даний захід проведений на  виконання резолюції   начальника Вінницької обласної військової адміністрації  С. Борзова від 28.03.2023 року № 3734/01.01-11/3.23 до листа Офісу Президента України від 25.03. 2023 року № 41-01/364 про   проведення тематичних заходів у рамках медійної кампанії Міста Героїв, спрямованої на привернення додаткової уваги вітчизняної та світової спільноти до героїчних подій та водночас московських злочинів в Україні.

Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка – ці десять міст, а ще багато інших міст та містечок, селищ та сіл, які героїчно боролися і продовжують боротися проти збройної агресії Російської Федерації, назавжди залишаться в серцях всіх учасників заходу. Саме у вигляді жовто-блакитного серця було зображено кожне Місто-герой України на грудях маленьких учасників заходу. У віршах та піснях діти виражали свою любов до Батьківщини, свою повагу та пошану до її мужніх захисників, а ведучі заходу розповіли трагічну історію кожного міста, яке відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського нагороджено почесною відзнакою.

Велика вдячність директору закладу Ацеховській О.В. та всьому педагогічному колективу за організацію та проведення  заходу, спрямованого на патріотичне виховання підростаючого покоління.

 

Начальник служби у справах дітей

Піщанської селищної ради

Юлія Кочерган


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора