Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

24.04.2023

Дата: 24.04.2023 15:16
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Сьогодні, 24 квітня, під головуванням селищного голови Олександра Крижанівського відбулася щотижнева нарада.

Під час наради присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши всіх загиблих від рук російських окупантів.

В ході  наради присутні обговорили ряд важливих поточних питань, серед яких: надання медичних, соціальних та житлово – комунальних послуг населенню; стан благоустрою громади; бюджет, його виконання та показники. За результатами наради були надані відповідні доручення.

 

Відбулося засідання виконавчого комітету. Під час засідання було розглянуто питання: про створення Піщанської селищної ради Тульчинської районної ланки  Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, та затвердження Положення про неї; про створення спеціалізованих служб цивільного захисту Піщанської селищної субланки; про повідомну реєстрацію колективних договорів; про інформацію щодо аналізу роботи по укладанню мобілізаційних завдань на особливий період; про видалення зелених насаджень; про впорядкування адресного господарства. За результатами розгляду прийнято відповідні рішення.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора