Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

02.06.2023

Дата: 02.06.2023 11:52
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я Піщанської селищної ради інформує про те, що Міністерство юстиції України запускає інформаційну кампанію системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Мета кампанії – висвітлити проблему насильства в умовах війни, поінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе.

З метою охоплення більшої кількості людей інформацією про можливість отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права просимо долучитися до поширення інформаційних матеріалів від системи безоплатної правової допомоги (відеороликів, інфографік та інформаційних карток), а також у соціальних мережах, на сайті та інших ресурсах.

З відеороликами можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1qtchCHTvUTlC323IoocZIRtiIw2aYavv?usp%20=share_link

Матеріали інформаційної кампанії будуть публікуватися поступово на сторінках Міністерства юстиції України та системи надання безоплатної правової допомоги у соцмережах.

Про старт кампанії: https://legalaid.gov.ua/novyny/postrazhdali-vidseksualnogonasylstva-pid-chas-vijny-ta-domashnogo-nasylstva-mozhut-otrymatybezoplatnu-pravovudopomogu-vid-derzhavy/

 

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися до відділу інформаційної політики та комунікацій Координаційного центру з надання правової допомоги: press@legalaid.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора