Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Привітали працівників медичної галузі

Дата: 29.07.2023 15:12
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

28 липня на адресу медичних працівників, які щодня віддають себе благородній справі, лунало багато гарних привітань та слів вдячності.

З особливо теплими побажаннями та подякою до медиків – своїх колег звернулися директор КНП «Піщанська районна лікарня» Людмила Березюк, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лариса Лефлер, які відзначили клопітку та старанну працю медиків, які попри труднощі сьогодення та численні виклики, проявляють професійність та відданість роботі.

Свою повагу медичній спільноті нашої громади засвідчили селищний голова Олександр Крижанівський, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Мазур, заступники начальника Тульчинської районної військової адміністрації Володимир Скалій та Сергій Чепернатий.

Подякували медикам за професіоналізм, нелегку працю в умовах воєнного стану, системну роботу, адже з перших днів війни, не зважаючи на виклики, медичні працівники залишаються на робочих місцях, гідно тримають свій фронт та надають допомогу тим, хто її потребує.

За сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичних працівників колективи та медичні працівники отримали подяки та грамоти селищної ради, Тульчинської районної військової адміністрації, Вінницької обласної військової адміністрації, Департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації.


Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора