Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

01.08.2023

Дата: 01.08.2023 19:39
Кількість переглядів: 430

 

Фото без опису

Інформаційне повідомлення та розпорядження селищного голови "Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, площ Піщанської територіальної громади" розміщено на офіційному веб - сайті в рубриці "Громадські обговорення" за посиланням https://ps-gromada.gov.ua/gromadski-obgovorennya-12-45-38-20-05-2021/

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць в населених пунктах громади

Організатор громадського обговорення - Піщанська селищна рада.

Громадське обговорення проводиться відповідно до Закону України 21 березня 2023 року № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Закону України 9 квітня 2015 року № 317-VIII «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки».

Перелік вулиць населених пунктів Піщанської територіальної громади, назви яких пропонуються до перейменування:

смт Піщанка – вулиця Ломоносова, вулиця Лермонтова, вулиця Чехова, вулиця Толстого, вулиця Гоголя, вулиця Гагаріна, провулок Гагаріна, провулок Тімірязєва, вулиця Мічуріна.

смт Рудниця – вулиця Толстого, вулиця Мічуріна, вулиця 1 Травня, вулиця 8 Березня, вулиця Жовтнева.

с. Чорномин - вулиця Папаніна, вулиця  Чкалова, вулиця Комарова, вулиця  Пушкіна.

с-ще. Попелюхи – площа Гагаріна.

с. Козлівка – вулиця Коробкова, вулиця Гагаріна.

с. Рибки - вулиця  Чкалова, вулиця Зої  Космодем’янської, вулиця Кошового.

с. Яворівка – вулиця Чкалова, вулиця Комарова, провулок Пушкіна, провулок Єсеніна, провулок Гоголя, провулок Першотравневий, провулок 8 Березня.

с. Ставки – вулиця Пушкіна, вулиця Лермонтова, вулиця Гагаріна.

с. Миролюбівка – вулиця Гагаріна, вулиця Биковського.

с. Рудницьке – вулиця Некрасова, вулиця Лермонтова, вулиця Толстого, вулиця Гагаріна, вулиця Чехова

с. Городище – вулиця Першотравнева, вулиця Мічуріна, вулиця Комарова.

    Зауваження і пропозиції з даного питання просимо надавати до відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства та благоустрою за адресою: вул. Центральна, 36, смт Піщанка, Тульчинський район, або на електронну адресу pischankavgkg@ukr.net

Пропозиції (зауваження)учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Громадське обговорення триватиме протягом 30 днів з моменту опублікування даного повідомлення.

Строк подання зауважень і пропозицій до 29.08.2023 року (включно). Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальні:  спеціалісти відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства та благоустрою

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Піщанської селищної ради після 29 серпня 2023 року.

Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства та благоустрою

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора