Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

36 сесія

Дата: 14.08.2023 13:47
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 14.08.2023 року №8 скликається чергова тридцять шоста сесія селищної ради. Пленарне засідання відбудеться 25 серпня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової тридцять шостої сесії виноситься питання:

1. Про обрання секретаря на засідання чергової тридцять шостої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про внесення змін до рішення 9 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 28.05.2021 року №148 «Про Комплексну програму захисту населення і території Піщанської селищної ради у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки».

3. Про внесення змін до рішення  28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік» (зі  змінами).

4. Про перерахування залишків коштів з рахунків спеціального фонду місцевого бюджету в дохід загального фонду місцевого бюджету.

5. Про повернення основних засобів  з відділу комунальної  власності, містобудування та архітектури житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради до Піщанської селищної  ради.

6. Про передачу автомобіля САЗ 3507 номерний знак 03274 ВІ  Чорноминської загальноосвітньої школи I-III  ступенів у власність Піщанської селищної ради.

7. Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності.

8. Про продовження строку дії контракту з головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради.

9. Про передачу основних засобів з комунальних закладів «Чорноминський ліцей», «Піщанський ліцей №1», «Рудницький ліцей» Піщанської селищної ради у власність Піщанської селищної ради.

10. Про звільнення з посади керівника комунального закладу «Заклад дошкільної освіти  «Малятко» (дитячий садок) с. Миролюбівка  Піщанської селищної  ради».
11. Про призначення на посаду керівника комунального закладу «Заклад дошкільної освіти  «Малятко» (дитячий садок) с. Миролюбівка  Піщанської селищної  ради».

12. Про передачу комунального майна Піщанської селищної ради в господарське відання Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

13. Про затвердження звіту про  виконання фінансового плану за  І півріччя 2023 року Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

14. Звіт поліцейських офіцерів Піщанської громади про виконану роботу за 6 місяців 2023 року та оперативний стан на території Піщанської територіальної громади.

15. Про затвердження Плану зонування територій, Звіту про стратегічну екологічну (охорона навколишнього природного середовища) та Генерального плану смт Рудниця Піщанської селищної територіальної громади Тульчинського району Вінницької області.

16. Про припинення права оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом та розірвання договору оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом.

17. Про припинення права користування земельними ділянками.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

20. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,0200 га, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Піщанської селищної ради Тульчинського району Вінницької області (за межами с. Чорномин).

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (пай) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

24. Про внесення змін до рішення 34 сесії 8 скликання Піщанської селищної ради від 30.06.2023 року №1572 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Слободянюк Людмилі Сергіївні».

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду (невитребувані паї).

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду  (польові дороги).

27. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

28. Різне.

https://rada.info/upload/users_files/04325986/a53efe0dd619a8224ad50c1d8b1a7431.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора