Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

38 чергова сесія

Дата: 19.09.2023 16:59
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 19.09.2023 року №10 "Про скликання чергової тридцять восьмої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться 29 вересня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 38 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря на засідання чергової тридцять восьмої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2.  Про внесення змін до програми «Надання соціальних послуг та підтримки пільгових категорій населення Піщанської селищної ради на 2021-2025 роки»».

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року.

4. Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Піщанської селищної територіальної громади у вигляді іншої субвенції (Департамент гуманітарної політики).

5. Про внесення змін до рішення 28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік» (із змінами).

6. Про затвердження Звіту про виконання Фінансового плану за 6 місяців (ІІ квартал) 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської селищної ради.

7. Про затвердження звіту про  виконання  фінансового плану за I  півріччя 2023 року Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

8. Про передачу комунального майна в оперативне управління.

9. Про внесення змін до рішення 36 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 25 серпня 2023 року №1661 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для будівництва та обслуговування  будівель закладів освіти ДНЗ (ясла-садок) «Райдуга»».

10. Про введення до штатного розпису комунального закладу «Заклад дошкільної освіти «Горобинка» (дитячий садок) с. Чорномин Піщанської селищної ради» додатково 0,5 (нуль п’ять) штатної одиниці підсобного робітника.

11. Про введення  до штатного розпису комунального закладу «Чорноминський ліцей» Піщанської селищної  ради додатково 1 (одну) штатну одиницю асистента вчителя.

12. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Науменко Ірині Василівні.

13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (для городництва та іншого сільського господарського призначення).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (пай) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних часток (паїв), власники яких померли, а спадкоємці спадщини не переоформили, з наступною передачею в оренду ФГ «Гейзер».

17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

18. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою для ведення комерційної діяльності (МАФ).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду.

20. Про припинення права оренди  земельної ділянки Ременяка Василя Михайловича.

21. Про звернення депутатів Піщанської селищної ради VIІI скликання  щодо відновлення роботи відділення поліції на території громади.

22. Про звернення депутатів Піщанської селищної ради VIІI скликання  щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.

23.Різне.

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора