Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

39 сесія

Дата: 17.10.2023 16:42
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 17.10.2023 року №11 "Про скликання чергової тридцять дев'ятої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться 27 жовтня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 39 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря на засідання чергової тридцять девятої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про внесення змін до рішення 9 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 28 травня 2021 року №146 «Про програму підтримки Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2021-2025 роки».

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

4. Про внесення змін до рішення 28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік» (із змінами).

5. Про передачу комунального майна в оперативне управління Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської  селищної ради.

6. Про внесення змін до Положення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Піщанської селищної ради.

7. Про введення  до  штатного розпису комунального  закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа»  Піщанської селищної ради додатково 0,5 (нуль п’ять) штатної одиниці тренера-викладача з волейболу та 0,5 (нуль п’ять) штатної одиниці тренера-викладача з пауерліфтингу.

8. Про введення  до  штатного розпису комунального  закладу «Рудницький ліцей» Піщанської селищної ради додатково 0,5 (нуль п’ять) штатної одиниці практичного психолога.

9. Про введення  до  штатного розпису комунального  закладу «Заклад дошкільної освіти «Ластівка» (дитячий садок) смт Рудниця» Піщанської селищної ради додатково 1 (однієї) штатної одиниці машиніста-кочегара.

10. Про введення  до  штатного розпису комунального  закладу «Заклад дошкільної освіти «Малятко» (дитячий садок) с. Миролюбівка» Піщанської селищної ради додатково 1 (однієї) штатної одиниці машиніста-кочегара.

11. Про  надання дозволу для придбання транспортного засобу та маніпуляторного обладнання.

12. Про  перейменування вулиць Піщанської територіальної громади.

13. Про прийняття в комунальну власність Піщанської селищної ради системи водогону та водонапірної башні селища Миколаївка.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадян для будівництва та обслуговування  житлового  будинку, господарських будівель та споруд.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

16. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду ФГ «Промінь-Лан».

17. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) для надання в оренду (під проектно-польовими  дорогами) ФГ «Промінь-Лан».

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (пай) в натурі (на місцевості) гр. Дидик Олені Павлівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності.

20. Про внесення змін до  рішення 38 сесії  Піщанської селищної ради 8 скликання  від 29.09.2023 року №1715 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду ФГ «Гейзер»».

21. Про внесення змін до  рішення 38 сесії  Піщанської селищної ради 8 скликання  від 29 вересня 2023 року №1691 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність гр. Фрунзі Наталі Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  та споруд.

22. Про затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

23. Про припинення права оренди  земельної ділянки гр. Васалатія Вадима Миколайовича.

24. Про припинення права договору про встановлення особистого строкового сервітуту гр. Білявського Вадима Вікторовича.

25. Різне.

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора