Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

40 сесія

Дата: 13.11.2023 15:54
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 13.11.2023 року №12 "Про скликання чергової сорокової сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться 23 листопада 2023 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 40 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря на засідання чергової сорокової сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку      Піщанської селищної  ради на 2024 рік.

3. Про внесення змін до рішення 28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік» (із змінами).

4. Про внесення змін до  рішення 1 сесії Піщанської селищної ради 8  скликання від 02.12.2020 року №11 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (зі змінами).

5. Про внесення змін до Статуту Комунального закладу «Чорноминський ліцей» Піщанської селищної  ради Тульчинського району Вінницької  області.

6. Про надання дозволу закладам освіти громади на списання основних засобів.

7. Про повернення  основних  засобів   з відділу комунальної власності, містобудування та архітектури житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради до Піщанської селищної  ради.

8. Про передачу комунального майна Піщанської селищної ради в господарське відання Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

9. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської селищної ради за 9 місяців (ІІІ квартал) 2023 року.

10. Про передачу комунального майна в оперативне управління Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської  селищної ради.

11. Про затвердження звіту про  виконання  фінансового плану Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради за 9 місяців 2023 року.

12. Про затвердження фінансового плану Комунального  некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради на 2024 рік.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Вольській Валентині Миколаївні для будівництва індивідуальних гаражів.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Каленяку Анатолію Аврамовичу для іншого сільського господарського призначення.

17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Безпальчуку Олегу Володимировичу.

18. Про припинення права постійного користування на земельні ділянки відділу освіти Піщанської районної державної адміністрації та надання в постійне користування комунальним закладам «Яворівська гімназія» та «Ставківська гімназія» Піщанської селищної ради.

19. Про внесення змін до рішення 38 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 29.09.2023 року №1691 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність гр. Фрунзі Наталі Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  та споруд.

20. Різне.

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора