Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування

Дата: 20.11.2023 15:48
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я Піщанської селищної ради повідомляє, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

Послугами реабілітаційного центру зможуть скористатися діти з інвалідністю, а саме, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків ікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування і яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).

За необхідності «Місто Добра» забезпечить транспортування дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні питання. Існує можливість прийняття в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Також «Місто Добра» готове надати психологічну, юридичну, просвітницьку або іншу допомогу батькам таких дітей . Для уточнення інформації  або для додаткових питань можете писати на нашу електронну адресу cityofgoodnessua@gmail.com або телефонувати за +380992000103.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора