Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

Проєкт Програми економічного і соціального розвитку Піщанської ТГ  на 2024 рік

Дата: 23.11.2023 14:34
Кількість переглядів: 191

 Інформаційне повідомлення про обговорення Проєкту Програми соціально-економічного розвитку Піщанської селищної територіальної громади на 2024 рік

Проєкт Програми економічного і соціального розвитку Піщанської ТГ на 2024 рік розроблений з метою втілення на рівні громади державної політики розвитку громад та спрямований на виконання стратегічного бачення громади, на підвищення стандартів життя мешканців громади шляхом розбудови інфраструктури, раціонального використання ресурсного потенціалу, мінімізації можливих негативних явищ і підвищення фінансової та управлінської спроможності громади, забезпечення захисту прав та інтересів найбільш вразливих соціальних груп населення, підтримки ініціатив малого та середнього бізнесу та створення позитивного іміджу громади.

Законодавчим підґрунтям розроблення Програми є закони України: «Про місцеве самоврядування України», «Про засади держаної регіональної політики», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України та постанова Кабінету Міністрів країни від 26.04.2003 року №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту держаного бюджету. Програма залишається відкритою для доповнень та коригувань. Зміни та доповнення до Програми затверджуються рішенням  Піщанської селищної ради.

Громадське обговорення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Піщанської ТГ  на 2024 рік триватиме протягом 15 днів з моменту опублікування даного повідомлення - з 23 листопада 2023 року по 07 грудня 2023 року (включно).

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Зауваження і пропозиції з даного питання просимо надавати до сектору зовнішньо – економічної діяльності, аналізу та прогнозування, внутрішньої торгівлі та агропромислового розвитку за адресою: вул. Центральна, 36, смт Піщанка, або на електронну адресу ps-rada@ukr.net

Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проєкт Програми економічного і соціального розвитку Піщанської ТГ  на 2024 рік

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора