Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

44 сесія

Дата: 23.01.2024 16:21
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 23.01.2024 року року №1-од "Про скликання чергової сорок четвертої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться  02.02.2024 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 44 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря засідання чергової сорок четвертої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про затвердження Програми про сплату членських внесків Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на 2024 - 2026 роки.

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за 2023 рік.

4. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Піщанської територіальної громади.

5. Про затвердження Фінансового плану на 2024 рік Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

6. Про затвердження Фінансового плану на 2024 рік Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадян для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Вольській Валентині Миколаївні для будівництва індивідуальних гаражів.

10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Бородатій Надії Олександрівні.

11. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв), власники яких померли, а спадкоємці спадщини не переоформили, з наступною передачею в оренду ФГ «ОТ ВІКТОРІЯ 20».

12. Про внесення змін до рішення 17 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 24.12.2021 року №1235 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою відносно встановлення сервітуту між АТ «Вінницяобленерго» та компанією орендарем земельної ділянки ТОВ «КОМПАНІЯ ОРТУС»».

13. Про затвердження переліку земельних ділянок, викупу та право оренди, яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону).

14. Про припинення права оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом та розірвання договору оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом.

15. Про закінчення строку дії договору оренди водного об’єкту та земельної ділянки під водним об’єктом.

16. Різне.

 

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора