Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

02.02.2024

Дата: 02.02.2024 13:37
Кількість переглядів: 163

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ПІЩАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

02 лютого 2024 року під головуванням Піщанського  селищного голови Олександра Крижанівського відбулось засідання чергової сорок четвертої сесії селищної ради. Участь в засіданні взяли депутати селищної та районної рад, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів ради.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, які загинули за незалежність України,  а також пам'ять усіх громадян, безвинно загиблих внаслідок агресії російської держави-терориста!

До порядку денного засідання сесії селищної ради включено 35 питань, які попередньо були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій, а саме:

- Про обрання секретаря засідання чергової сорок четвертої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

- Про затвердження Програми про сплату членських внесків Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на 2024 - 2026 роки.

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за 2023 рік.

- Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Піщанської територіальної громади.

- Про затвердження Фінансового плану на 2024 рік Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

- Про затвердження Фінансового плану на 2024 рік Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради.

- Земельні питання.

З усіх питань порядку денного пленарного засідання депутати схвалили відповідні рішення.

В ході сесії було заслухано звіт поліцейських  офіцерів Піщанської територіальної громади  про результати роботи за 2023 рік.

До присутніх доведено, що Піщанська територіальна громада обслуговується двома поліцейськими офіцерами громади, а саме: Сергієм Кривоносом та Олександром Рукіцьким.

Офіцер громади Сергій Кривоніс прозвітував про результати роботи з формування безпечного середовища, зокрема профілактику правопорушень, підтримання правопорядку, інші аспекти несення служби в умовах воєнного стану, а також про пріоритетні напрямки діяльності у поточному році.

Звіт поліцейських офіцерів громади Піщанської ТГ

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора