Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

На Вінниччині з початку року видали 169 ваучерів на навчання

Дата: 26.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

   На Вінниччині з початку року видали 169 ваучерів на навчання

 

 

 

Служба зайнятості пропонує громадянам отримати ваучер на навчання, завдяки якому можна опанувати нову професію, підвищити кваліфікацію та стати більш конкурентоспроможним на ринку праці.

На Вінниччині з початку року службою зайнятості вже видано169ваучерівна навчання, серед них – 15 для внутрішньо переміщених осіб, 10 для учасників бойових дій, 17 для осіб з інвалідністю.

Найбільшим попитом користувалися:

Професії: водій автотранспортних засобів, тракторист-машиніст, швачка, кондитер, кравець, кухар, робітник з комплексного обслуговування будівель.

Спеціальності: психологія, фізична терапія, соціальна робота, медицина, менеджмент, агрономія, дошкільна освіта, будівництво та цивільна інженерія тощо.

Нагадуємо, що навчатися за ваучером можна за 123 професіями та спеціальностями, зокрема у сфері будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши заклад освіти та форму навчання.

Більше інформації за посиланням https://is.gd/6czbRh

Для отримання ваучера заявку можна подати онлайн https://voucher.dcz.gov.ua/ або особисто звернутися в найближчий центр зайнятості. Адреси та контакти тут: https://is.gd/GmtBJe

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора