Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

48 сесія

Дата: 16.04.2024 16:16
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 16.04.2024 року №7 "Про скликання чергової 48 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться 26 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової  48 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря засідання чергової сорок восьмої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про внесення змін до Програми «Розвиток житлово-комунального господарства на території Піщанської селищної ради на 2023-2025 роки».

3. Про  безоплатне прийняття до комунальної власності Піщанської селищної територіальної громади матеріальних цінностей.

4. Про внесення змін до контракту з директором Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради в частині матеріального забезпечення директора.

5. Про внесення змін до рішення 45 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 01.03.2024 року №1857 «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Піщанської селищної територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів (27 державна пожежно-рятувальна частина (смт Піщанка) 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Вінницькій області (смт Крижопіль))».

6. Про внесення змін до рішення 42 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 22.12.2023 року №1811 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік».

7. Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.

8. Про затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Піщанської територіальної громади на 2024-2027 року.

9. Про повернення комунального майна (будівля пилорами та столярного цеху), що знаходиться в господарському віддані Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради на баланс Піщанської селищної ради.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадян для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Ковалишиній Любові Володимирівні для городництва.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у  постійне користування ВОКСЛП «Віноблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг (09.01).

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Озарінській Олені Василівні.

15. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі з ФГ «Олійник Д.І.».

16. Про надання дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах селища Піщанка Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд  електронних комунікацій на території Піщанської селищної ради Вінницької області.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «КОМПАНІЯ ОРТУС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства, що пов’язані з користуванням надрами.

18. Про скасування рішення 42 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 22.12.2023 року №1815 «Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі з СФГ «Харвест»».

19. Різне.

 

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора