Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

26.04.2024 р.

Дата: 26.04.2024 13:50
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

26 квітня 2024 року відбулося пленарне засідання 48 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання. В роботі сесії взяли участь депутати ради, заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, керівники підприємств, підрозділів ради, старости.

На початку пленарного засідання сесії присутні хвилиною мовчання вшанували героїчний подвиг військовослужбовців, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності України та безневинних мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Відкрив та вів засідання селищний голова Олександр Крижанівський. Секретарем чергового засідання сесії обрано Світлану Сауляк.

На розгляд чергової 48 сесії виносилось 30 питань:

- Про обрання секретаря засідання чергової сорок восьмої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

- Про внесення змін до Програми «Розвиток житлово-комунального господарства на території Піщанської селищної ради на 2023-2025 роки».

- Про  безоплатне прийняття до комунальної власності Піщанської селищної територіальної громади матеріальних цінностей.

- Про внесення змін до контракту з директором Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради в частині матеріального забезпечення директора.

- Про внесення змін до рішення 45 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 01.03.2024 року №1857 «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Піщанської селищної територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів (27 державна пожежно-рятувальна частина (смт Піщанка) 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Вінницькій області (смт Крижопіль))».

- Про внесення змін до рішення 42 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 22.12.2023 року №1811 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік».

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.

- Про затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Піщанської територіальної громади на 2024-2027 року.

- Про повернення комунального майна (будівля пилорами та столярного цеху), що знаходиться в господарському віддані Комунального підприємства «Побутовець» Піщанської селищної ради на баланс Піщанської селищної ради.

- Земельні питання.

З усіх питань порядку денного пленарного засідання депутати схвалили відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора