Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

49 сесія

Дата: 21.05.2024 13:37
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 21.05.2024 року №9 "Про скликання чергової сорок дев'ятої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться  31 травня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової  сорок дев'ятої сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря засідання чергової сорок дев’ятої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про затвердження програми для кривдників Піщанської селищної ради на 2024-2026 роки.

3. Про внесення змін до Програми «Розвиток житлово-комунального господарства на території Піщанської селищної ради на 2023-2025 роки».

4. Про внесення змін до рішення 42 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 22.12.2023 року №1811 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік»  (зі змінами).

5. Про внесення змін до рішення 46 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 29.03.2024 року №1905 «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Піщанської селищної територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів (Тульчинський РТЦК та СП Міністерства оборони України)».

6. Про внесення змін до рішення 46 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 29.03.2024 року №1908 «Про  надання згоди на списання основних засобів закладів загальної середньої освіти Піщанської селищної ради».

7. Про затвердження Звіту про виконання Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Піщанської селищної ради за 3 місяці (І квартал) 2024 року.

8. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за I квартал  2024 року комунального некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

9. Про  перейменування вулиць Піщанської територіальної громади.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадян для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Вольській Валентині Миколаївні для будівництва індивідуальних гаражів.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (пай) в натурі (на місцевості) гр. Репетію Анатолію Леонідовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Васалатію Вадиму Миколайовичу в межах населеного пункту смт Піщанка вулиця Центральна Тульчинського району Вінницької області.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду СФГ «Світоч».

16. Про укладання додаткової угоди до договору  оренди землі з ТОВ «ФГ Явір».

17. Про укладання додаткової угоди для продовження договору оренди земельної ділянки ФОП Куліш Яні Павлівні.

18. Про внесення змін до рішення 44 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 02.02.2024 року №1849 «Про затвердження переліку земельних ділянок, викупу та право оренди, яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону)».

19. Про внесення змін до рішення 4 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 12.02.2021 року №68 «Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)».

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду ФГ «К, СЛАВІК І К».

21. Про затвердження проекту землеустрою та продаж права оренди на земельну ділянку комунальної власності  громадської забудови, що розташована в межах смт Піщанка, вул. Центральна на території Піщанської селищної ради Тульчинського району Вінницької області, на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону.

22. Різне.

 

Розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора