Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

.

Дата: 03.11.2021 10:24
Кількість переглядів: 1281

Фото без описуФото без опису«Зелена країна» на Вінниччині: крижопільські лісівники та мешканці територіальних громад – активні учасники акції «Створюємо ліси разом»

30 жовтня в Україні відбувся єдиний день посадки лісу, головний захід всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом», що покликана реалізувати програму Президента України “Зелена країна”.

Активно долучаються до акції держлісгоспи та громади Вінниччини, серед яких і  лісівники ДП «Крижопільський лісгосп» (директор В.В.Цимбалюк, головний лісничий С.О.Коваль), представники місцевої влади, педагоги, вихованці учнівських лісництв та мешканці населених пунктів, що знаходяться у зоні діяльності підприємства.

Осіннє садіння лісу у межах акції «Створюємо ліси разом!» 30 жовтня у Крижопільському лісгопі провели у трьох лісництвах.

У Заболотненському лісництві трудилася команда лісівників лісгоспу та лісництва на чолі з лісничим Віктором Шиньковим. Ініціативу лісівників підтримали крижопільчани, держслужбовці, працівники апарату селищної ради на чолі із заступницею селищного голови Валентиною Чабанюк. Також прийшли садити майбутній ліс підщефні Заболотненського лісництва – юні лісівники учнівського лісництва «Паросток» Крижопільської ЗОШ №2. Члени учнівського лісництва щороку беруть участь у садінні лісу та інших лісівничих заходах, тому і ця подія не стала винятком. Трудовий десант виявився досить чисельним та дружним, тому й робота просто кипіла у такій позитивній атмосфері.

У Піщанському лісництві державна лісова охорона на чолі з лісничим Олексієм Кушніром працювала на лісовій ділянці разом із представниками Піщанської територіальної громади.

Загалом 30 жовтня на цих ділянках за участю громадськості було висаджено майже 25 тисяч майбутніх дерев. Учасники акції висловили слова вдячності крижопільським лісівникам за їхній нелегкий труд. Вони сподіваються, що посаджені сьогодні дубочки будуть рости на лісових ділянках та у майбутньому стануть  могутніми деревами, справжнім лісом для майбутніх поколінь українців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора