Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

22.12.2022

Дата: 12.12.2022 16:03
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Сьогодні, 12 грудня, під головуванням селищного голови Олександра Крижанівського, відбулася чергова щотижнева нарада за участі секретаря ради Володимира Міщенка, заступника селищного голови Василя Мазура, керуючого справами виконавчого комітету Людмили Слободянюк, начальників відділів селищної ради, старостів та діловодів, керівників підпорядкованих комунальних підприємств, установ та закладів.

Під час наради присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши всіх загиблих від рук російських окупантів.

В ході  наради присутні обговорили ряд важливих поточних питань, серед яких: бюджет, його виконання та показники;  надання соціальних послуг та внесення змін до законодавчих актів,  стан благоустрою та проходження зимового періоду 2022-2023 років.

За результатами наради були надані відповідні доручення.

 

Селищний голова Олександр Крижанівський провів засідання житлової комісії при виконавчому комітеті селищної ради, на якому розглянуто питання про взяття на квартирний облік осіб з числа дітей – сиріт, які користуються правом позачергового обліку.

 

Під керівництвом селищного голови Олександра Крижанівського відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 18 питань порядку денного. В ході розгляду питань порядку денного внесено зміни до бюджету на 2022 рік та схвалено проект бюджету громади на 2023 рік; розглянуто питання соціального захисту дітей; прийнято рішення про взяття на квартирний облік осіб з числа дітей – сиріт; передано в тимчасове безоплатне користування частини нежитлового приміщення; прийнято рішення про впорядкування адресного господарства та видалення зелених насаджень.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора