Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

5-та річниця створення служби "Поліцейський офіцер громади"

Дата: 27.05.2023 11:13
Кількість переглядів: 106

З нагоди відзначення 5-ї річниці створення служби «Поліцейський офіцер громади» було організовано турнір з мініфутболу серед учнів молодших класів Крижопільської, Городківської, Піщанської та Студенянської територіальних громад. Учасників нагородили кубками, грамотами та подарували футболки з логотипами.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість під час проходження служби, особистий внесок у розбудову безпекового середовища в Піщанській громаді, розпорядженням селищного голови Олександра Крижанівського, з нагоди річниці створення служби, оголошено подяки поліцейським офіцерам громади: Олександру Рукіцькому та Сергію Кривонісу.

Шановні поліцейські офіцери Піщанської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з першим ювілеєм – 5-ою річницею від дня створення служби «Поліцейський офіцер громади».

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» став новим рівнем надання якісних поліцейських послуг та системи захисту.

Ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших людей, стоячи на варті законності та правопорядку.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

З повагою селищний голова Олександр Крижанівський

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора