Піщанська селищна рада

Вінницька область, Тульчинський район

51 сесія

Дата: 16.07.2024 16:27
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 16.07.2024 року №11 "Про скликання чергової 51 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання", пленарне засідання відбудеться 26 липня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні селищної ради по вул. Центральна, 36.

На розгляд пленарного засідання чергової 51 сесії виносяться питання:

1. Про обрання секретаря засідання чергової п’ятдесят першої сесії Піщанської селищної ради 8 скликання.

2. Про внесення змін до рішення 19 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 28.01.2022 року №1239  «Про Програму забезпечення національного спротиву на території  Піщанської селищної ради на 2022-2024 роки».

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Піщанської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року.

4. Про внесення змін до рішення 42 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 22.12.2023 року №1811 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами).

5. Про надання згоди на списання основних засобів закладів загальної середньої освіти Піщанської селищної ради.

6. Про затвердження тарифів на платні послуги з цитологічного та гістологічного досліджень Комунального некомерційного підприємства «Піщанська  районна лікарня» Піщанської селищної ради.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадян для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

8. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі з ФГ «Влом».

9. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення гр. Соломончуку Миколі Андрійовичу.

11. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіального утворення с-ще Піщанка Піщанської селищної ради Тульчинського району Вінницької області.

12. Про затвердження умов  продажу права оренди на земельну ділянку комунальної власності громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована в межах смт Піщанка вул. Центральна на території Піщанської селищної ради Тульчинського району Вінницької області, на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону. 

13. Про затвердження звіту експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

14. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою в оренду гр. Васалатію Вадиму Миколайовичу для ведення комерційної діяльності (МАФ).

15. Різне.

 

Розпорядження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора